00

Dagen

00

Uren

00

Minuten

00

seconden

gift

De route

Sinterklaas zal in zijn, bekende, rode auto weer een ronde doen door Nootdorp. In verband met de huidige corona maatregelen is het niet de bedoeling om te verzamelen bij de start locatie. We willen jullie daarom vragen om langs de route een plekje te zoeken, zodat Sinterklaas jullie allemaal kan begroeten!

De route zal starten vanaf de Koningin Julianastraat, ter hoogte van de Markt. Vanaf daar vertrekken we richting de Meidoornlaan, waar we rechtsaf gaan richting de Dorpstraat.

Vervolgens gaan we rechtsaf de Dorpstraat in, deze rijden we tot het einde uit. Aan het eind van de Dorpstraat gaan we een stukje rechtdoor over de Molenweg. Halverwege de Molenweg gaan we rechtsaf de Boissotstraat in.

Aan het eind van de straat gaan we links af, om vervolgens direct rechtsaf richting het Burgemeester Schölvinckplein.Vervolgens gaan we via de Vrijenbansestraat weer richting de Parade.

Daar zullen wat leuke activiteiten te doen zijn voor alle kinderen! Wellicht kom je hier nog wel een piet tegen, of misschien zelfs de Sint!

gift

De kleurplaat

Elke jaar maken wij een mooie kleurplaat die jij aan de lieve sint kan geven. Druk op de knop hier onder en download de mooie kleurplaat!

gift
gift
gift
gift
gift
gift
gift
gift
gift
gift
gift

Bedankje van de sint

De intocht kan alleen mogelijk gemaakt worden door onze vele vrienden! Een aantal van onze vrienden zijn al onderaan de pagina te vinden, enorm bedankt voor jullie bijdrage aan de intocht. En er zijn er een aantal die wij in het bijzonder willen benoemen.

Familie Nootenboom willen we graag bedanken voor de prachtige rode auto waarin de Sint ook dit jaar weer het dorp rond mag.

EHBO Nootdorp willen we ook dit jaar weer enorm bedanken voor het ondersteunen van onze intocht, met fantastische EHBO’ers! Bike Totaal Wijtman willen we enorm bedanken voor de fietsen die onze pieten hebben mogen gebruiken.

Scouting Nootdorp willen we erg bedanken voor de bemanning bij de afzettingen, fijn dat we weer op jullie hebben kunnen rekenen!

Fleurettes Creation & Decoration willen we bedanken voor het prachtige bloemstuk voor voorop de rode auto.

Daarnaast bedanken wij al onze vrienden. Zonder jullie was deze intocht niet mogelijk geweest!

Familie Castelein-Zwetsloot, Juridisch Adviesbureau Schenk, Kwalitaria, Sportstudio Sansi, Business Print, Keukenstudio Paul, Arco Bouw, BBQ Specialist de Visser, Rainbowparty, Van der Lee Transport, Loonbedrijf van de Sande VOF, Renee Lindeman, Geers Zonwering, van Deez, de Bruijn administratiekantoor, DEJA bouwadviseur.

gift
gift

Onze vrienden